top of page

PLANTAGEGESPREKKEN

Op een plantage worden zaadjes met veel zorg, liefde en aandacht tot groei gebracht. Op diezelfde manier deel ik graag zaadjes uit aan mensen die willen groeien in dit leven, die willen leren uit de dingen die ze meemaken, die vooruitgang willen boeken met de zaken waarmee ze bezig zijn.

Als vanzelf is hieruit het idee ontstaan om Plantage-gesprekken te organiseren, momenten die gaan over het leven en over verschillende aspecten daarvan. Het doel hiervan is duiding en inzichten krijgen, en 'zaadjes' mee naar huis nemen die je helpen groeien in dit leven.

De Plantagegesprekken gaan door in mijn praktijk gelegen in Kieldrecht, West Zeestraat 5. We starten om 19.30u en eindigen om 21.30u. Deelnameprijs: 20€

Deelname enkel na inschrijving via 0486798967 of via  anndecoene.lifecoach@gmail.com

Hieronder vind je de komende data en thema's van de Plantagegesprekken. Aarzel niet om je in te schrijven als je er graag bij wilt zijn.

Ten gevolge van de maatregelen ivm Corona zijn er voorlopig geen data ingevuld.

Dank voor je begrip!

My goal is

not to be better

than anyone else,

but to be better

than I used to be.

Dr Wayne Dyer

'Grote schoonmaak in je mind'

De titel spreekt voor zich: we gaan grote schoonmaak houden in ons hoofd. Negatieve gedachten en emoties mogen plaats ruimen voor positievere gedachten en emoties die ons helpen groeien in het leven.

DATA EN THEMA'S

PLANTAGEGESPREKKEN

bottom of page