top of page
bloem zwart.png

Energetische Lifecoach

67447708_374197123287647_590611003096432640_n.jpg

EMOTIES IN BALANS VOOR EEN STERKERE VEERKRACHT

Onze emoties en gedachten zijn van groot belang voor onze fysieke en mentale gezondheid. Hier ben ik al langer van overtuigd, ook deels uit eigen ervaring.

Nu de wetenschap deze overtuiging ook deelt en zelfs kan bewijzen, hoop ik dat dit inzicht ook bij jou kan binnenkomen.

(in deze Blog lees je hier meer over)

Het leven brengt ons allemaal wel eens momenten waarop we het moeilijk hebben om vrolijk en wel in het leven te staan. Spanningen, stress en andere emoties hebben dan ook een grote impact op ons dagelijks doen en laten.

Op zo'n momenten is het goed om ondersteuning te vinden bij iemand die naar je luistert en een stukje meeloopt op je pad. Die iemand wil ik graag voor je zijn.

Ann.png

BACHBLOESEMS

Bachbloesems zijn natuurlijke remedies die heilzaam zijn voor belemmerende emoties en gemoedstoestanden. Op een eenvoudige manier ondersteunen ze je wanneer je het emotioneel en/of mentaal moeilijk hebt.

Bloem_mama_Doorschijnend.png

HELINGMETHODE F.E.E.T.

F.E.E.T. is een energetische helingmethode die emotionele en andere blokkades kan opheffen. Hierdoor gaat je levensenergie weer volop stromen, wat een positief effect kan hebben op je algemeen welzijn.

LEES MEER

Bloem_mama_Doorschijnend.png

BLOG

Af en toe de tijd nemen om stil te staan bij een aspect van het leven, dat doe ik voor en tijdens het schrijven van mijn Blog. Gewoon omdat ik dit graag doe: tijd nemen voor een schrijfmomentje. Ik nodig je hierbij graag uit voor een leesmomentje.

Bloem_mama_Doorschijnend.png

MIJN AANBOD

Aanbod Lifecoach

Be the change

you want to see in the world.

Ghandi
bottom of page