top of page

KOM KENNISMAKEN MET F.E.E.T.

Ontdek hoe F.E.E.T. jouw gemoed kan verlichten en je innerlijke kracht versterken door gebruik te maken van de kennismakingsactie die loopt tot 10 februari 2023.
 

Veel mensen hebben last van burn-out, bore-out, moedeloosheid of maken zich zorgen over de toekomst, hun financiële toestand, de natuur, hun gezondheid,..
Veel mensen zijn ontevreden over hun levenssituatie en uiten dat via irritatie, ongeduld, uitbarstingen van woede en/of verdriet, zich terugtrekken in hun eigen wereld,...

Veel mensen wensen dat hun leven er anders zou uitzien...

Wel, het kàn ook anders!

 

F.E.E.T. (Fysio Emotionele Energetische Therapie) is een Energetische Helingmethode die er nièt voor kan zorgen dat al je problemen de wereld uit zijn, maar wèl dat jij er op een andere manier mee omgaat.

Door te werken met F.E.E.T. kan jouw emotionele/mentale rugzak lichter worden waardoor je krachtiger in dit leven komt te staan. Op die manier ontstaat er meer evenwicht, positiviteit en vertrouwen, wat een gunstige invloed kan hebben op je mentaal en lichamelijk welzijn.
 

Ik wil je graag laten ontdekken wat F.E.E.T. voor jou kan betekenen via een kennismakingssessie aan verlaagd tarief. 

Wat deze sessie inhoudt: 

  • een woordje uitleg bij de Helingmethode F.E.E.T. en bij de filosofie die erachter zit zodat je een beeld krijgt van wat je kan verwachten

  • een verdere werking is gebaseerd op jouw innerlijke kracht dus gaan we die, waar nodig, versterken

  • verder bepaal jij zelf welk deel van jouw emotionele/mentale rugzak je zou willen belichten en verlichten, waarmee we dan ook aan de slag gaan met F.E.E.T.

  • tot slot bepaal jij zelf of er nog een vervolgsessie komt

Het verlaagd tarief betekent dat je 50€ betaalt ipv 65€, wat een korting is van meer dan 20%. Dat gun ik je graag zodat ook jij de kracht van F.E.E.T. kan ontdekken.

Tot 10 februari 2023 kan je een afspraak aan verlaagd tarief maken. De sessie zelf kan echter ook na die datum plaatsvinden. 

Voor meer info of voor het maken van een afspraak kan je mij contacteren via 0486798967. 

of anndecoene.lifecoach@gmail.com

Ann.png
bottom of page